MENUER & RETTER

Til Private middage - Fest - Reception og meget mere...

HUSK! 

Q Dining by Joel Jensen skræddersyr også menuer i prisklasser begyndende fra ca.300,- pr. pers.


Reception


Visulle små retter med stor smag


Fusions retter som fortæller om min kærlighed til det asiatiske køkken


Perfekte til Reception/ Elegant buffet/ Fingerfood

(Størrelser svarer til en mindre forret)



Fisk og Skaldyr


Lynstegt og marineret tun- Wasabimayo- Panko- Citrus olie- Shiso*


Pocheret kammusling- Citrongræs & hvid miso fløde- Daikon- Sesam*


Stenbiderrogn- Friteret lotusrod- Pisket creme fraiche- Dild*


Læsø Jomfruhummer hale og creme- Grøn æble- Vanilje syltet agurk- Bonito*


Tartar af koldrøget bæredygtig laks- Rygeost fra Gundestrup- Koriander olie- Rug- Lime*


Friteret rejekugle- XO sauce- Sur/søde skalotteløg*


Læsø Jomfruhummer- Gulerodspuré- Ristede løg- Passionsfrugt/Ingefær vinaigrette*


Sashimi af tun- Cashew- Teriaky- Mango puré- Puffede ris*


Ceviche af kulmule- Tigers milk- Avocado creme- Raw salsa af ananas- Togarashi*


Bairii caviar fra Stokkebye- Rå jordskok og puré- Dashi- Amaranth**


Læsø Jomfruhummer lollypop- Hoisin & hønse glace med mandarin og Ingefær- Karse*


Springroll med Dansk sorthummer & Shiitaki- Blommesauce- Syltet gulerod & daikon**


VenØ Østers- Appelsin- Flæskesvær af gris fra Høkildegård- Sambal oelek- Purløg*


Bæredygtig Koldrøget laks- Wasabi/æble puré- Sne af koldpresset rapsolie- rå æble- Nasturtium*


Priser


* 85,-

** 125,-





Kød og Fjerkræ


Sprødt kyllingskind fra Allégården- Karl Johan mayo- Togarashi olie- mikro mizuna*


Terrine af fynsk okseskank- Estragon mayo- Hvidløgs puré- Spiced Soya- Trøffel**


Sprød Wonton- Fynske okse short ribs braiseret i 5 spice BBQ- Løgpuré- Peanuts*


Shiitake farseret lårrulle af kylling fra Allégården- Creme af bagt hvidløg- Have af mikrogrønt*


Rilette af Økologisk dansk and- Teriaky- Braiseret ananas- Szechuan peberfrugt kompot*


Confiterede kalvebrisler- Sennepskorn- Pærekompot- Syltet rødbede- Wasabi olie**


Filet af Fynsk sommerbuk- Langpeber sauce på vildt & Marv- Ramsløg & blomster**


Dansk velfærds oksehale i char siu og sake- Shiitake- Syltet Ingefær*


Sprængt dansk velfærds kalvebryst- Puré af sorte bønner- XO sauce- Bønnespirer*


Sommerrulle- Let røget og stegt dansk øko andebryst- Peking sauce- agurk- forårsløg*


Confiteret frilands svinebryst fra Høkildegård- Sauce lyonnaise- Bok choy- Syltede skalotteløg**


Ribeye af ægte Japansk wagyu- Bearnaise creme- Love tomatoes- Sprød kartoffel***


Sashimi af ægte Japansk wagyu striploin- Honning melon- Spiced soya & Sesam olie*** 


Braiserede frilands svinekæber fra Høkildegård- Rød karry & Kokos skum- Lime- Friterede nudler*


Braiseret fynsk velfærds lammehals- Risvin- Hoisin- Appelsin- I brændt kål rulle* 


Priser


* 95,-

** 125,-

*** 155,-





Desserter


Mørdejstærte med citron & Lime creme- Revet sort lakrids- Ingefær sirup- Shiso


Creme Brulee på Madagaskar vanilje med thai basilikum infusion- Citrus salat- Pistacie


Lotusrod chip- Hvid chokolademousse med grøn thé lavet på Callebaut chokolade- Passionsfrugt


Intens mørk chokolade og kaffe mousse lavet på Callebaut chokolade- Maldon salt- Sesam & honning tuille


Braiseret og whiskey flamberet aromatisk ananas- Lime- Dulce de Leche- Cashew nougatine


Ingefær & citrongræs pocheret Fynsk æble- 5 spice pannacotta- Blommesirup



Priser


65,-


Vælg mindst 3 retter pr. gæst

(Jeg anbefaler 4-5 retter pr.gæst)

(Priser er Inkl. transport & anretnings timer på lokationen.Der skal bestilles til min.20 pers.)




Den Ultimative Herremiddag

Perfekt til private dining...og ikke kun til herrer:)



Champagne & VenØ Østers i variation


x


Jomfruhummere flamberet i Pernod- Estragon smør- Grillet citron- Brød


x


Tournedos Rossini a la Q med et bjerg af sort Trøffel


x


Intens fransk chokolade moussé på Calebaut 75%- Havsalt- Knas- Olivenolie


x


895,- pr.pers.

( Dette er inkl. Transport/ privat kok & tjener hele aftenen m.v. /ex. vin menu)

(Mulighed for skræddersyet vinmenu og/el. cocktail menu)

(Skal bestilles til min.6 pers.)

Ladies ladies ladies Night

Perfekt til private dining og fest...og ikke kun til kvinder:)




Champagne & VenØ Østers i variation 


x


Tartar af bæredygtig kold røget laks- Bairii Caviar fra Stokkebye- Luftig grøn mayo- Agurk- Æble- Urter- Sprødt brød


x


Rosa filet af Fynsk kalv- Sæson grønt- Skummende kalve sauce- Pommes Anná- Sort trøffel


x


Creme Brulee- Passions frugt- Hvid moussé af Callebaut chokolade


x


695,- pr.pers

( Dette er inkl. Transport/ privat kok & tjener hele aftenen m.v. /ex. vin menu)

(Mulighed for skræddersyet vinmenu og/el. cocktail menu)

(Skal bestilles til min.6 pers.)

7 Retters a la Q

(Private Dining Deluxe)


Champagne & VenØ Østers med Granatæble, Peberrod & Nasturtium

x

Læsø Jomfruhummer- Bisque- Piment déspelette- Grøn æble- Rygeost

Nordisk Sorthummer hale- Sauce Americaine- Kartoffelchips- Løg marmelade 

x

Havtaske- Lardo- Knoldselleri- Beurre noir & Sort trompethat

x

Japansk Wagyu ribeye- XO Sauce- Røget gulerod- Grillet hjertesalat

x

Udvalg af Unika oste- Piperade- Knæk

x

Mørk Callebaut chokolade & Nougat moussé- Mango sorbet- Pistacie 

x


1550,- pr. Pers.

( Dette er inkl. Transport/ privat kok & tjener hele aftenen/ex. vin menu)

(Mulighed for skræddersyet vinmenu og/el. cocktail menu)

(Skal bestilles til min. 6 pers.)





Back to the 80´s!

( Kokken & evt. tjenere kommer gerne i 80ér dress up)



Rejesalat i Iceberg skål

Flutes & Rørt Maitre d´hotel smør

x

80´er Bøf Bearnaise af fynsk oksefilet a la Q

(Kold bearnaise creme- Bagte tomater- Hasselback kartofler- Grøn salat med vinaigrette) 

x

Citronfromage- Hjemmelavet parfait- Pynt & Knas

x


345,- pr. pers

Som tallerken anrettet



275,- pr. pers

Som buffet



( Menu skal bestilles til min. 14 pers.)



...OG MULIGHED FOR ALLE SLAGS MENUER MED INSPIRATION FRA NÆR OG FJERN...

...BARE SPØRG Q CATERING BY JOEL JENSEN...