IDEÉR TIL MENUER & RETTER

Til Private middage - Fest - Reception og meget mere...

HUSK! 

"Q Dining by Joel Jensen" niche er at skræddersy personlige menuer til DIG & DIN specielle begivenhed!


Reception


IDEÉR til Visuelle retter med stor smag


Nedenstående er ideér til evt.Fingerfood/ mindre retter til reception,social dining m.m.,med inspiration i det asiatiske, men jeg tilbyder snacks/retter/menuer med inspiration fra alle verdens køkkener.



Q DINING SKRÆDDERSYER RETTER & MENUER EFTER DINE ØNSKER!




***



Fisk og Skaldyr


Lynstegt og marineret tun- Wasabimayo- Panko- Citrus olie- Shiso


Pocheret kammusling- Citrongræs & hvid miso fløde- Daikon- Sesam


Stenbiderrogn- Friteret lotusrod- Pisket creme fraiche- Dild


Jomfruhummer hale & creme- Grøn æble- Vanilje syltet agurk- Bonito


Tartar af koldrøget laks- Rygeost- Koriander olie- Rug- Lime


Friteret rejekugle- XO sauce- Sur/søde skalotteløg


Jomfruhummer- Gulerodspuré- Ristede løg- Passionsfrugt/Ingefær vinaigrette


Sashimi af tun- Cashew- Teriaky- Mango puré- Puffede ris


Ceviche af kulmule- Tigers milk- Avocado creme- Raw salsa af ananas- Togarashi


Gold caviar- Rå jordskok og puré- Dashi- Amaranth


Jomfruhummer lollypop- Hoisin & hønseglace med mandarin og Ingefær- Karse


Springroll med hummer & Shiitaki- Blommesauce- Syltet gulerod & daikon


Østers- Appelsin- Flæskesvær- Sambal oelek- Purløg


Koldrøget laks- Wasabi/æble puré- Sne af koldpresset rapsolie- rå æble- Nasturtium



*



Kød og Fjerkræ


Sprødt kyllingskind- Karl Johan mayo- Togarashi olie- mikro mizuna


Terrine af okseskank- Estragon mayo- Hvidløgs puré- Spiced Soya- Trøffel


Sprød Wonton- Okse short ribs braiseret i 5 spice BBQ- Løgpuré- Peanuts


Shiitake farseret lårrulle af kylling- Creme af bagt hvidløg- Have af mikrogrønt


Rilette af and- Teryaki- Braiseret ananas- Szechuan peberfrugt kompot


Confiterede kalvebrisler- Sennepskorn- Pærekompot- Syltet rødbede- Wasabi olie


Filet af sommerbuk- Langpeber sauce på vildt & Marv- Ramsløg & blomster


Oksehale i char siu og sake- Shiitake- Syltet Ingefær


Sprængt kalvebryst- Hatcho miso- ingefær syltet sæson grønt & sprødt kål


Sommerrulle- Røget og stegt andebryst- Peking sauce- agurk- forårsløg


Confiteret svinebryst- Sauce lyonnaise- Bok choy- Syltede skalotteløg


Ribeye wagyu- Bearnaise creme- Love tomatoes- Sprød kartoffel


Sashimi wagyu striploin- Honning melon- Spiced soya & Sesam olie


Braiserede svinekæber- Rød karry & Kokos skum- Lime- Friterede nudler


Braiseret lammehals- Risvin- Hoisin- Appelsin- nye løg- ris- I kål rulle



*



Desserter


Tærte med citron & Lime creme- Revet sort lakrids- Ingefær sirup- Shiso


Creme Brulee på thai basilikum- Citrus salat- Pistacinød


Hvid chokolademousse- Passionsfrugt- Ingerfær tuille


Intens mørk chokolade moussé- Maldon salt- Sesam & honning tuille


Braiseret & whiskey flamberet aromatisk ananas- Lime- Dulce de Leche- Cashew nougatine


Ingefær & citrongræs pocheret Fynsk æble- 5 spice pannacotta- Blommesirup



Priser


Spørg for skræddersyet menu & samlet tilbud på lige det DU søger!






Idé til Den Ultimative Herremiddag

Perfekt til private dining...og ikke kun til herrer:)


Q Snack


x


Østers i variation


x


Jomfruhummer flamberet i Pernod- Estragon smør- Grillet citron- Brød


x


Tournedos Rossini a la Q


x


Intens fransk chokolade moussé- Havsalt- Knas- Olivenolie


x


1095,- pr.pers.

(Skal bestilles til min.8 pers.)

Idé til Ladies Night

Perfekt til private dining og fest...og ikke kun til kvinder:)


Q Snacks 


x


Tartar af koldrøget laks- Caviar- Luftig grøn mayo- Agurk- Æble- Urter- Sprødt brød


x


Rosa filet af Kalv- Sæson grønt- Skummende kalve sauce- Pommes Anná- Årstidens Trøffel


x


Creme Brulee- Passions frugt- Citrus creme- Knas


x


795,- pr.pers

(Skal bestilles til min.8 pers.)

Idé til 7 Retters a la Q

(Private Dining Deluxe)


Champagne & Q Snacks

x

Østers i variation

x

Jomfruhummer- Bisque- Piment déspelette- Grøn æble- Rygeost

Hummer hale- Sauce Americaine- Kartoffelchips- Løg marmelade 

x

Havtaske- Lardo- Knoldselleri- Beurre noir & Sort trompethat

x

Wagyu ribeye- mørk Miso Sauce- Røget gulerod- Grillet hjertesalat

x

Udvalg af Unika oste- Q sylt- Krydret knæk

x

Mørk chokolade & Nougat moussé- Is efter sæson- Crumble- Pocheret frugt 

x


1850,- pr. Pers.

(Skal bestilles til min. 8 pers.)





Back to the 80´s!

( Kokken & evt. tjenere kommer gerne i 80ér dress up)



Rejesalat i Iceberg skål

Flutes & Rørt Maitre d´hotel smør

x

80´er Bøf Bearnaise af fynsk oksefilet a la Q

(Kold bearnaise creme- Bagte tomater- Hasselback kartofler- Grøn salat med vinaigrette) 

x

Citronfromage- Hjemmelavet parfait- Pynt & Knas

x


345,- pr. pers

Som tallerken anrettet



275,- pr. pers

Som buffet



( Menu skal bestilles til min. 14 pers.)


...OG MULIGHED FOR ALLE SLAGS MENUER MED INSPIRATION FRA NÆR OG FJERN...

...BARE SPØRG Q DINING BY JOEL JENSEN...

***PRISER KAN VÆRE UDDATEREDE PGA.TIDEN & ÆNDRINGER I F.EKS. RÅVARE PRISER***