Reception
IDEÉR til Visuelle retter med stor smag
Nedenstående er ideér til evt.Fingerfood/ mindre retter til reception,social dining m.m.,med inspiration i det asiatiske, men jeg tilbyder snacks/retter/menuer med inspiration fra alle verdens køkkener.
Q DINING SKRÆDDERSYER RETTER & MENUER EFTER DINE ØNSKER!
***
Fisk og Skaldyr
Lynstegt og marineret tun- Wasabimayo- Panko- Citrus olie- Shiso
Pocheret kammusling- Citrongræs & hvid miso fløde- Daikon- Sesam
Stenbiderrogn- Friteret lotusrod- Pisket creme fraiche- Dild
Jomfruhummer hale & creme- Grøn æble- Vanilje syltet agurk- Bonito
Tartar af koldrøget laks- Rygeost- Koriander olie- Rug- Lime
Friteret rejekugle- XO sauce- Sur/søde skalotteløg
Jomfruhummer- Gulerodspuré- Ristede løg- Passionsfrugt/Ingefær vinaigrette
Sashimi af tun- Cashew- Teriaky- Mango puré- Puffede ris
Ceviche af kulmule- Tigers milk- Avocado creme- Raw salsa af ananas- Togarashi
Gold caviar- Rå jordskok og puré- Dashi- Amaranth
Jomfruhummer lollypop- Hoisin & hønseglace med mandarin og Ingefær- Karse
Springroll med hummer & Shiitaki- Blommesauce- Syltet gulerod & daikon
Østers- Appelsin- Flæskesvær- Sambal oelek- Purløg
Koldrøget laks- Wasabi/æble puré- Sne af koldpresset rapsolie- rå æble- Nasturtium
*
Kød og Fjerkræ
Sprødt kyllingskind- Karl Johan mayo- Togarashi olie- mikro mizuna
Terrine af okseskank- Estragon mayo- Hvidløgs puré- Spiced Soya- Trøffel
Sprød Wonton- Okse short ribs braiseret i 5 spice BBQ- Løgpuré- Peanuts
Shiitake farseret lårrulle af kylling- Creme af bagt hvidløg- Have af mikrogrønt
Rilette af and- Teryaki- Braiseret ananas- Szechuan peberfrugt kompot
Confiterede kalvebrisler- Sennepskorn- Pærekompot- Syltet rødbede- Wasabi olie
Filet af sommerbuk- Langpeber sauce på vildt & Marv- Ramsløg & blomster
Oksehale i char siu og sake- Shiitake- Syltet Ingefær
Sprængt kalvebryst- Hatcho miso- ingefær syltet sæson grønt & sprødt kål
Sommerrulle- Røget og stegt andebryst- Peking sauce- agurk- forårsløg
Confiteret svinebryst- Sauce lyonnaise- Bok choy- Syltede skalotteløg
Ribeye wagyu- Bearnaise creme- Love tomatoes- Sprød kartoffel
Sashimi wagyu striploin- Honning melon- Spiced soya & Sesam olie
Braiserede svinekæber- Rød karry & Kokos skum- Lime- Friterede nudler
Braiseret lammehals- Risvin- Hoisin- Appelsin- nye løg- ris- I kål rulle
*
Desserter
Tærte med citron & Lime creme- Revet sort lakrids- Ingefær sirup- Shiso
Creme Brulee på thai basilikum- Citrus salat- Pistacinød
Hvid chokolademousse- Passionsfrugt- Ingerfær tuille
Intens mørk chokolade moussé- Maldon salt- Sesam & honning tuille
Braiseret & whiskey flamberet aromatisk ananas- Lime- Dulce de Leche- Cashew nougatine
Ingefær & citrongræs pocheret Fynsk æble- 5 spice pannacotta- Blommesirup
Priser
Spørg for skræddersyet menu & samlet tilbud på lige det DU søger!
Q Snack
x
Østers i variation
x
Jomfruhummer flamberet i Pernod- Estragon smør- Grillet citron- Brød
x
Tournedos Rossini a la Q
x
Intens fransk chokolade moussé- Havsalt- Knas- Olivenolie
x
1095,- pr.pers.
(Skal bestilles til min.8 pers.)
Idé til Ladies Night
Perfekt til private dining og fest...og ikke kun til kvinder:)
Q Snacks
x
Tartar af koldrøget laks- Caviar- Luftig grøn mayo- Agurk- Æble- Urter- Sprødt brød
x
Rosa filet af Kalv- Sæson grønt- Skummende kalve sauce- Pommes Anná- Årstidens Trøffel
x
Creme Brulee- Passions frugt- Citrus creme- Knas
x
795,- pr.pers
(Skal bestilles til min.8 pers.)
Idé til 7 Retters a la Q
(Private Dining Deluxe)
Champagne & Q Snacks
x
Østers i variation
x
Jomfruhummer- Bisque- Piment déspelette- Grøn æble- Rygeost
x
Hummer hale- Sauce Americaine- Kartoffelchips- Løg marmelade
x
Havtaske- Lardo- Knoldselleri- Beurre noir & Sort trompethat
x
Wagyu ribeye- mørk Miso Sauce- Røget gulerod- Grillet hjertesalat
x
Udvalg af Unika oste- Q sylt- Krydret knæk
x
Mørk chokolade & Nougat moussé- Is efter sæson- Crumble- Pocheret frugt
x
1850,- pr. Pers.
(Skal bestilles til min. 8 pers.)
Back to the 80´s!
( Kokken & evt. tjenere kommer gerne i 80ér dress up)
Rejesalat i Iceberg skål
Flutes & Rørt Maitre d´hotel smør
x
80´er Bøf Bearnaise af fynsk oksefilet a la Q
(Kold bearnaise creme- Bagte tomater- Hasselback kartofler- Grøn salat med vinaigrette)
x
Citronfromage- Hjemmelavet parfait- Pynt & Knas
x
345,- pr. pers
Som tallerken anrettet
275,- pr. pers
Som buffet
( Menu skal bestilles til min. 14 pers.)
...OG MULIGHED FOR ALLE SLAGS MENUER MED INSPIRATION FRA NÆR OG FJERN...
...BARE SPØRG Q DINING BY JOEL JENSEN...
***PRISER KAN VÆRE UDDATEREDE PGA.TIDEN & ÆNDRINGER I F.EKS. RÅVARE PRISER***
Q Dining by Joel Jensen
CVR: 44600544